joi, 11 decembrie 2014

Cum ne îmbrăcăm în oficiu. Sfaturile Cosânzenei

La oficiu trebuie să arătăm ca o persoană de încredere, cu care să vrem să discutăm, să dezvoltăm afaceri, nu să prezentăm decolteuri sau picioare dezgolite. Oricât de frumos nu ar arăta, nu este o vestimentație de oficiu.
Lungimea fustei trebuie să fie mai jos de genunchi sau maximum de-asupra genunchiului. Pantaloni clasici și nici într-un caz cei mulați pe corp. Blugii nu intră în categoria vestimentației de oficiu. E preferabil ca sacoul să nu fie prea înflorat.  
Ar fi bine să optăm pentru un sn sacou moale, tricotat, deoarece noi deseori trebuie să ne întindem după un document sau o mapă și ar trebui să ne simțim bine, nu să avem grijă de cum arată după ce am revenit în poziția obișnuită.
Puteți alege un sacou din tricot moale, care nu necesită să fie călcat în fiecare zi, spre deosebire de cele din stofă grea, pe care obligatoriu trebuie să le calci în fiecare dimineață, fie că întârzii sau nu la serviciu.
În ceea ce privește bluzele: majoritatea din noi optează pentru cele din bumbac. Doar că bumbacul are proprietatea de a se șifona repede, își schimbă culoarea. Dacă a fost alb, va căpăta o nuanță gălbuie. Recomand bluzele fie din mătase, fie din viscoză. Care sunt frumoase și arată superb. 
O bluză din viscoză la fel se poate șifona, dar nu atât de repede ca și cea de bumbac. Dar dacă pe timp de vară, când e cald și transpirăm, nu vor apărea pete și se usucă repede, nu reține mirosurile neplăcute și întotdeauna păstrează culoarea. 
Este un lucru fenomenal pentru aceste piese vestimentare. Nu sunt atât de costisitoare: ne putem permite să ne îmbogățim garderoba cu două piese din viscoză și una din coton. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu