luni, 3 noiembrie 2014

Pentru ai noștri Feți-Frumoși



Pe perioada de iarnă bărbații deja nu mai poartă cojoace, pufoaice sau sumane, cum se obișnuia odinioară. Și băieții pot arăta bine, dacă nu exagerează cromatic. 

Pentru o ținută mai elegantă, care nu e neapărat smart-casual, propunem pantalon cu densitate înaltă și un pulover cu gâtul înalt, în loc de cămașă sau sacou și un paltonaș elegant de cașmir. Paltonașul se poartă la costum, dar poate fi asortat cu pantalonii din denim și pulover, așa cum am ales noi.

Este o vestimentație care poate fi purtată la oficiu, dacă aveți de purtat tratative cu persoane importante tratative.

E bine să știm, că atunci când alegem un palton de cașmir la costum, ar fi bine să selectăm unul care nu are nasturi, ci sistem special de închidere, pentru că această combinație surmenează mult aspectul și adaugă paltonului clasic elemente nedorite.

Ținuta poate fi definitivată cu un fular lung, de lână, în cazul în care avem un pulover dedesubt, cach-nee mătăsos, în cazul în care avem un costum. Mănușile doar din piele, dar trebuie să fim atenți la cromatică, pentru că să evităm aspectul neserios. Se recomandă ca bărbații să poarte în acest caz geantă de tip case.

Aveți grijă de voi, dragele mele, și de ai voștri Feți-Frumoși!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu