luni, 3 noiembrie 2014

Recomandarea zilei: Rochiță stilizată, pentru ocazii speciale


Pornim la drum și vă recomandăm astăzi o rochiță, care la sigur va atrage atenția tuturor. 

Piesa vestimentară stilizată are un imprimeu bogat în culorii vii. Culoarea roșie simbolizează tenacitate, dar și senzualitate. Verdele, pe de altă parte, ne duce cu gândul la serile liniștite de vară-primăvară, armonie sufletească, care poate dura o veșnicie.

Croșetarea mânecilor reprezintă râulețele. Deși de obicei sunt brodate, de această dată, creatorul a decis să le croșeteze, pentru a le da o notă de unicitate. 
Poate fi purtată cu ocazii speciale: serbări de nuntă, zi de naștere, botez, precum și la zilele de sărbătoare, naționale, tradiționale, de Paște, Crăciun.
Pe timp de iarnă, poate fi asortată cu un cardigan moale sau gentuțe stilizate. 

Din accesorii, recomandăm colierele croșetate, fie șiragurile de perle. Arată bine cu o centură brodată, cum este prezentat în imagini, dar și fără.

Fiind vorba de o stofă fină, cu broderie intensă, rochița ar trebui spălată manual, la temperaturi ce nu depășesc 30 de grade.  O calci ca mătasea sau la aburi.

Astfel de rochițe, deși sunt foarte remarcabile, poate fi purtată des cu orice ocazie care se ivește. O persoană care respectă tradițiile va fi respectată și de cei din jur!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu