vineri, 12 decembrie 2014

Designerii Cosânzenei: Nadejda Novițchi, femeia care a gândit, croit și cusut SANDI

De la vinificator la designer vestimentar! Nadejda Novițchi este femeia care a reușit să lanseze brandul SANDI, recunoscut nu doar în Republica Moldova, dar și în afara granițelor.                                            
Dar până să devină creator de modă de succes, Novițchi și-a dorit să devină vinificator. Nu lung i-a fost drumul în acest sector, pentru că așa cum prima dragoste nu se uită niciodată, așa și imaginea primelor hăinuțe croite și realizate pentru clientele neînsuflețite au făcut-o să se întoarcă din drum.
             

După cinci ani de activitate, s-a întors la pasiunea ei dintotdeauna, crearea vestimentației care ar pune în valoare orice femeie. A luat acul în mână și-a cusut singură afacerea. S-a rupt acul de multe ori, s-a înghimpat până la sânge, dar a bandajat rănile, a schimbat acele și a continuat.       
După mai bine de 20 de ani de activitate în domeniul industriei ușoare, se poate lăuda că a reușit să pună pe picioare brandul autohton SANDI, care are un cuvânt de spus în domeniul vestimentar din Republica Moldova.  
A reușit să crească numărul angajaților, de la cinci, în primii ani de activitate, la 30, la ora actuală. Dar nu se oprește, și ar vrea să lărgească linia de producție. Acum își împarte zilele între orele petrecute la atelier și nepoțica ei. 

Nadejda Novițchi este unul din designeri ale căror piese vestimentare pot fi achiziționate în cadrul primului salon de vestimentație autohtonă Cosânzeana! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu