miercuri, 31 decembrie 2014

La Mulți Ani!

E ora 19.52. Miercuri. Pare o zi obișnuită, dar nu e! E seara de Anul Nou, când grijile lumești sunt lăsate la ușa de la intrare, iar starea de bucurie și emoțiile unui nou început își fac loc în minte. În timp ce mâinile taie energic ingredientele pentru salate, așează frumos legumele, fructele, produsele lactate și din carne pe platou, creierașul analizează ultimele zile, completează ultima filă în cartea lui 2014 și pune gândurile în ordine, pentru a putea scrie prima filă din 2015.
Ca un rege, în mijlocul camerei veghează bradul, împopoțonat frumos, ascunde cu ramurile stufoase cadourile pe  care fiecare membru al familiei îl furișează pe ascuns, așa ca să nu observe ceilalți!
Luminițe pe pom, miros de portocale, lumânări aprinse, râset de copiii, alternat cu vocile puternice ale celor  maturi, zăpada de afară și gerul de - 12 grade, fac din această seară una magică. O seară frumoasă, care prevestește un an minunat!
Lăsăm în urmă realizări frumoase, provocări unice și momente de neuitat. Deschidem ușa urătorilor și oaspeților care vor aduce bucurie.
Vouă, dragii noștri, vă dorim liniște în casă, pace în suflet, emoții pozitive, belșug și multă sănătate! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm  cu daruri noi, care vă vor lumina ziua, vă vor încălzi pe timpul rece, vă vor adăposti de picăturile reci ale ploii și vă vor face să vă simțiți unică!
La Mulți Ani!

Cu mare drag de voi, Cosânzeana! 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu