marți, 16 decembrie 2014

Recomandarea Cosânzenei: Rochia dantelată, preferata doamnelor cu un gust rafinat

Sărbătorile de iarnă stau să bată la ușă, iar noi am intrat în febra pregătirilor: cadouri pentru cei dragi, meniul pentru masa de revelion. Timpul pentru o vestimentație care ne-ar face să ne simțim feminine, unică este tot mai puțin.

Cosânzeana vine în ajutor și vă prezintă astăzi două piese vestimentare: două rochii din dantelă, care se știe că este preferata doamnelor cu un gust rafinat.
Prima rochiță este  destinată doamnelor de vârstă medie care au obținut succese remarcabile în carieră. Imprimeul și textura dau senzația de maturitate  în gândire, împlinire profesională și personală. Este o piesă de sărbătoare care poate fi purtată la ocazii speciale sau dinee. Poate fi asortată cu sacou și cu bolero elegant.  Se poartă doar la pantof, niciodată cizme sau botine.
A doua rochie este destinată pentru domnițe tinere. Corsajul este binevenit pentru  a sublinia finețea taliei, în timp ce fusta evazată dă o notă de inocență. Fusta nu este foarte lungă, motiv pentru care o recomandăm pentru tinerele domnițe. Deși corsajul este destul de provocator, rochița este în set cu un bolero, care-l face decent, acoperind umerii. Destinația doar de ocazii sau manifestații de sărbătoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu