duminică, 2 noiembrie 2014

În loc de salut

Cosânzeana vă așteaptă să-i treceți pragul

De aproape un an am devenit prieteni virtuali, prin intermediul rețelei sociale Facebook. O parte din voi mi-au trecut pragul și m-am bucurat enorm să vă văd aproape, să văd bucuria pe fețele voastre, atunci când haina propusă se așeza perfect sau găseați exact ceea ce căutați.

Am petrecut mai multe seri de joi împărtășind idei, adunându-ne la ceașcă de ceai, vorbind despre modă și prezentându-vă o parte din cei care au avut curajul de a porni o afacere în domeniul fashion din Republica Moldova.

Am organizat o serie de prezentări de modă, în cadrul cărora am încercat să vă prezentăm o altă față a vestimentației, am unit împreună două piese care, aparent, păreau că nu se pot potrivi împreună.

Acum când mă uit înapoi, îmi dau seama că am reușit împreună să facem multe. Dar este abia începutul. Pentru a fi și mai aproape de voi am deschis acest blog, unde puteți găsi sfaturi, idei și noutăți despre modă și fashion de la noi din țară și din afară. Vom încerca să definim stilurile vestimentare, vom oferi sugestii și vom prezenta istoriile creatorilor de modă de la noi.

Aștept sugestii și critici constructive, ca împreună să creștem și să promovăm producătorii autohtoni la noi în țară, precum și în afara granițelor Republicii Moldova!

Vă salut cu drag,

Cosânzeana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu